Logotype

Innebandy

Skapad: 10/12 - 2019 23:52

SSG klara för final

SSG:s herrar är klara för final efter en jämn batalj mot Glömminge-Algutsrum som lever upp som innebandylag när ÖM närmar sig.

22Gästande GAIF tog ledningen två gånger om i första perioden men matchen var jämn en bit in i andra perioden då ställningen var två lika efter att SSG inte förvaltat ett inledande power play.

Men det skulle bli fortsatta utvisningar för GAIF som skulle öppna upp för SSG:s tremålsledning inför tredje perioden. GAIF klarade hålla tätt med tre utespelare och Anders Bemervik mellan stolparna. Men efter ett ledningsmål kunde SSG följa upp med två power play-mål innan andra pausvilan.

Utvisningar

Inför sista akten var det dags för GAIF:s handikappstraffar. Andreas Forshag Persson och Petter Ernberg sätter var sin straff och därmed skiljer endast uddamålet lagen åt.
Med knappa åtta minuter kvar kvitterar Tim Börjesson till 5-5. Men GAIF:s lycka varar inte längre än 15 spelsekunder då Jacob Kumlin ger SSG ledningen på nytt.

6-5 blir slutresultatet, vilket betyder att SSG är klara för final.
Vem som blir deras motståndare avgörs på söndag 15 dec då GAIF tar emot FBC i Torslundahallen, matchstart kl. 18:15.