Logotype

Innebandy

Skapad: 15/12 - 2019 22:47

FBC snuvade GAIF på final

GAIF hade finalplatsen länge och väl men FBC vände till seger och har nu chans att försvara titeln i finalen mot SSG.

FBC tar ledningen med det enda målet i första perioden.

Andra perioden visar ett litet övertag i skottstatistiken (9-7) för FBC men det är GAIF som vinner perioden med hela 3-0.

GAIFs ledning kunde ha utökats genom de tre handikappstraffarna men de var fruktlösa. Istället var det FBC som hade massivt övertag både skott- (11-3) och mål-mässigt (3-0) i tredje perioden.

Kvitteringen kom 1.18 innan slutsignalen. Så nära en finalplats var alltså GAIF. Men i den allra sista sekunden kom också ledningsmålet för FBC som därmed blev klara för finalen.

Här hittar du matchhändelserna med alla målskyttar.